Amb només un parell de clics, qualsevol pot veure les vostres fotos privades en línia

Tots sabem millor que creure Facebook quan diu que alguna cosa és privada. No creieu realment que les converses i fotos que compartiu amb algú a Facebook siguin privades, oi?

No, no ho són. És espantós el fàcil que és posar les mans sobre aquestes coses, especialment en un altre servei que posseeix Facebook.

Us expliquem sobre els problemes que utilitzen les persones per accedir a les vostres fotos privades, i també sobre una altra que ens trobem nosaltres mateixos.



Com es desplaça la configuració de privadesa molesta

Per si no ho sabeu, el popular lloc de comunicació social Instagram és propietat de Facebook. Hi ha la primera bandera vermella.

Ara, heu definit el vostre compte d’Instagram com a privat, cosa que significa que només les persones que permeteu seguir poden veure les fotos que publiqueu. Doncs, almenys, és la manera com se suposa que funciona.

Buzzfeed va descobrir una solució que permet fer fotos de comptes privats i compartir-les amb persones que fins i tot no poden ser a Instagram. Es necessita una mica de coneixement HTML en allò que necessiteu.


com recuperar els emoji de pistola





esprint 55 plus pla

Tot el que heu de fer és obrir el vostre Instagram a un navegador d’ordinador i fer clic a la persona que us permetrà accedir al vostre feed privat. Veureu totes les fotos que han publicat. Feu clic a la dreta sobre la imatge i feu clic a sobre Inspector.




La foto apareixerà a la dreta. A la part esquerra, apareixerà una casella amb codi. A partir d’aquí, feu clic a Xarxa a la barra d’eines i, a continuació, feu clic a Img.

Si la casella està buida, torna a carregar la pàgina i veuràs la informació adjunta a totes les imatges a la publicació. Feu clic a l'últim element i us mostrarà l'URL de la foto.

Copieu-la i aneu a una pestanya nova i enganxeu-la a la barra de cerca. Observeu que no esteu fora d’Instagram i a una pàgina de Facebook. És allà on s’emmagatzema la foto. A partir d’aquí, només cal compartir la URL amb els amics.

Segons BuzzFeed, aquests URL encara poden obtenir imatges dels servidors de Facebook fins i tot després que se n'hagin suprimit les publicacions. Això és cert per a les fotos publicades al feed i per a les històries, que es suprimeixen al cap de 24 hores. La història romandrà als servidors de Facebook durant diversos dies després de la seva caducitat.

També podeu compartir converses

Komando.com va trobar una manera de compartir una interacció privada amb un amic que es troba en mode de privadesa. Busqueu el nom d’usuari a Instagram i feu clic sobre ell quan el trobeu. Aquesta pàgina apareixerà amb totes les publicacions del vostre amic. Feu clic sobre una i podreu veure la foto i la conversa.

Fer clic a Mostra la font.


paraules amb el missatger d'amics





programes de seguretat per ordinador

A continuació, veureu una pàgina plena de codi. A mig punt, veureu una llarga llista d’enllaços. Copieu la secció Codi https a la primera llista.




Vés a una pestanya nova i enganxa el codi i podràs veure i compartir la foto i la conversa.

Hi ha moltes coses per desempaquetar sobre aquests mètodes. Primer, quin tipus d’amic compartiria les teves fotos i converses privades? A més, per què és tan fàcil trobar aquesta informació?

Facebook i diversos comentaristes van declarar que es podia substituir tota la cerca HTML simplement fent una captura de pantalla. Això és cert.

Però el que més ens molesta és que les fotos d’Instagram estan assegudes en un servidor de Facebook. I tots sabem com tracta de manera implacable Facebook la nostra informació, cosa que fa que això sigui especialment atemoridor.