Desactiveu la visualització prèvia del vostre iPhone perquè la gent no vegi els vostres missatges

La privacitat i la seguretat són al capdamunt de la nostra ment pel que fa a tecnologia. Tenim programari antivirus, vigilant les nostres contrasenyes i vigilant-nos de les infraccions. Però hi ha una manera subtil que altres persones poden veure el que heu fet: mirant per damunt de l’espatlla.

La pantalla de bloqueig del telèfon pot proporcionar informació als ulls indiscretos. Les notificacions per a l’aplicació Missatges a iOS poden aparèixer com a previsualitzacions a la pantalla de bloqueig que proporcionen el tema de la conversa i el nom del contacte.


com augmentar la velocitat d’internet canviant dns

Les persones que estiguin vigilant de mantenir la seva privadesa poden desactivar aquestes previsualitzacions de missatges als seus telèfons mòbils i mantenir aquesta informació oculta als exploradors. Ens centrarem en com funciona amb l'aplicació Missatges d'Apple, però aquests passos també funcionaran per a moltes altres aplicacions.






Informeu-vos primer

L'últim sistema operatiu d'Apple iOS 12 va debutar aquesta tardor i els últims iPhones són elegibles per a l'actualització. Si no us heu actualitzat, aneu endavant i feu-ho. Hi ha moltes millores en iOS 12, incloses algunes de les actualitzacions de seguretat. Consulteu 10 coses que podeu fer a iOS 12 que abans no podríeu fer.




Desactiva les previsualitzacions




Un senzill pas per emmascarar el contingut dels vostres missatges és desactivar les previsualitzacions. Per fer-ho, dirigiu-vos a Configuració i toqueu Notificacions. Cerqueu l'aplicació Missatges i toqueu-la. A Opcions, apareixerà un paràmetre per a visualitzacions de previsualitzacions, que es pot definir a 'Sempre'. Toqueu això per accedir a les altres opcions que inclouen 'Quan està desbloquejat' o 'Mai'. Trieu la que us sentiu més còmoda.

Aquest consell és aplicable a altres aplicacions a més de Missatges. També trobareu l’opció “Mostra les previsualitzacions” a la configuració d’aplicacions com Twitter, Gmail i Instagram.


facebook en qüestió de mineria de dades

Anar furtiu

Amagar les notificacions de missatges suposa fer un equilibri entre seguretat i comoditat. És convenient mirar només la pantalla de bloqueig i veure qui us ha enviat un missatge, però això també vol dir que altres persones puguin mirar per sobre la vostra espatlla i veure el mateix.







Una de les maneres més fàcils d’ocultar les notificacions de missatges de la pantalla de bloqueig és fer servir la funció “Entrega tranquil”. Podeu accedir a això des de la pantalla de bloqueig o des del Centre de notificacions. Feu lliscar el botó a l’esquerra per sobre d’una alerta de missatges o d’un grup d’alertes si feu servir les notificacions agrupades. Toqueu 'Administrar' i després toqueu 'Entrega tranquil'.

Apple descriu com funciona: “Les notificacions tranquil·les apareixen al Centre de notificacions, però no apareixen a la pantalla de bloqueig, reprodueixen un so, presenten un banner o insigne la icona de l’aplicació”. És com mostrar les alertes de missatges. No us preocupeu, però. Encara podeu accedir-hi obrint el Centre de notificacions, que recull el vostre historial de notificacions. Podeu arribar-hi deslitzant-vos des de la meitat de la pantalla de bloqueig o fent lliscar cap avall des del centre de la part superior de la pantalla quan el dispositiu s'ha desbloquejat.


destruir les finestres 7

Feu clic o toqueu aquí per obtenir informació sobre la configuració de seguretat d’iOS 12 que heu de canviar ara mateix.




L'altra opció de gestió de notificacions, a més de 'Entregar tranquil', es diu 'Desactivar ...' Això fa exactament el que sona i desactiva les notificacions completament per a l'aplicació Messages.

Si teniu problemes de privadesa i us preocupa la mirada indiscutible, l’opció Lliurar tranquil·la és un equilibri raonable entre seguretat i poder accedir a les notificacions de missatges només obrint el Centre de notificacions al vostre gust.

A continuació, es mostra un bon consell addicional: podeu esborrar les notificacions d'una sola vegada obrint el Centre de notificacions (desplaceu-vos des de la meitat de la pantalla de bloqueig o feu lliscar des del centre superior a la pantalla desbloquejada) i manteniu premuda la tecla 'X' al cercle situat a la part superior. Veureu un botó “Esborra totes les notificacions”. Toqueu-ho per netejar les notificacions.