Com saber qui s’ha connectat als vostres comptes de streaming

Els serveis en streaming han canviat la manera de veure els nostres programes preferits. Ja no estem connectats a un televisor estàndard amb caixa per cable. Aquesta llibertat de veure la programació en qualsevol lloc ens ha permès “compartir” les nostres subscripcions amb familiars i amics. A qui no li agrada compartir? Fins i tot el conseller delegat de Netflix, Reed Hastings, acull l’intercanvi de contrasenyes.

Tot i que la majoria de les persones atenen les regles quan es tracta dels seus comptes de servei de streaming, alguns escorcolls no es juguen pel llibre i no poden robar-vos el servei. Normalment pirategen el vostre compte per veure el contingut de forma gratuïta. No obstant això, hi ha informes d’usuaris no autoritzats que porten aquesta pràctica a un altre nivell bloquejant els subscriptors fora dels seus propis comptes.

Controlar el vostre compte és una de les millors tàctiques que podeu utilitzar contra aquesta forma de pirateria. Mirem com es pot saber qui s'ha connectat als vostres comptes de streaming.



Com un usuari no autoritzat pot accedir al vostre compte

Per ajudar a reduir o eliminar la possibilitat que algú pirateixi el vostre compte de streaming, és bàsic que enteneu algunes maneres típiques d’accedir a un penal.

  • Heu compartit la informació d’inici de sessió.
  • Un usuari autoritzat no s'ha iniciat la sessió des d'un dispositiu, deixant-lo accessible.
  • Vau ser víctima d’un esquema de phishing que requeria compartir les vostres credencials d’inici de sessió.

Ara, mirem alguns dels serveis de streaming més populars i com gestionar millor els vostres comptes.

Hulu

Per veure o eliminar un dispositiu activat del vostre compte Hulu és senzill. Inicieu la sessió a Hulu mitjançant un navegador web i feu clic a la vostra compte.

Tria Gestiona els dispositius

Aquí podeu veure tots els dispositius que s’han utilitzat per veure contingut i quan s’ha afegit al vostre compte. Si no reconeixeu un dispositiu i voleu suprimir-lo o voleu netejar-lo, toqueu el compte traieu.


aplicació de cerca de constel·lació




La segona opció de Hulu es tancarà la sessió a tots els equips per assegurar-se que ningú accedeix actualment al vostre compte. Entra al teu compte i feu clic a Protegiu el vostre compte.

Un cop hàgiu optat per tancar la sessió des de tots els equips, qualsevol persona que vulgui accedir al vostre compte haurà d'introduir la vostra contrasenya.

Netflix

Si teniu preocupacions que un usuari no autoritzat accedeixi al vostre compte de Netflix, podeu veure quin tipus de dispositiu s’ha utilitzat, l’hora exacta en què es va accedir al vostre compte, juntament amb la ubicació geogràfica i l’adreça IP. Inicieu la sessió a Netflix i aneu a compte.

A Configuració, feu clic a Activitat de reproducció recent del dispositiu. Si després de revisar la llista de dispositius i observeu-ne els no autoritzats, potser voldreu tancar la sessió. Toca Tanqueu la sessió des de tots els dispositius i tanqueu la sessió quan se us demani.

Nota: Es poden trigar fins a 8 hores a tancar la sessió de tots els dispositius i afectaran tots els perfils del vostre compte.

Amazon

Penseu que algú ha accedit de manera il·legal al vostre compte d'Amazon? En cas afirmatiu, podeu tornar a registrar un dispositiu del vostre compte i eliminar la possibilitat de comprar aplicacions o articles integrats a l'aplicació mitjançant aquest dispositiu.

Inicieu la sessió al vostre compte d'Amazon i obriu el menú fent clic a la petita fletxa cap avall que hi ha al costat Llistes de comptes i. Desplaceu-vos cap avall i puntegeu-hi El vostre contingut i dispositius.

Aquí veureu tots els dispositius registrats al vostre compte, quin és el producte d'Amazon que té cada dispositiu i quan s'ha afegit el dispositiu. Feu clic al quadre al costat del dispositiu que voleu eliminar i toqueu Deregister.


estafa d’actualització de crom

spotify

A diferència d'altres serveis de streaming, per motius de llicència, Spotify no permet la transmissió de música a més d'un dispositiu alhora. Un usuari no autoritzat encara pot piratejar el vostre compte, independentment d’aquesta limitació. A més, un cop que la persona accedeixi al vostre compte, se us bloquejarà a causa de la regla d’un dispositiu de Spotify a la vegada.




A continuació es mostren els signes que algú s’ha fet càrrec del vostre compte:

  • La vostra contrasenya ja no funciona
  • S'ha canviat el correu electrònic del vostre compte
  • S'han afegit, editat o eliminat les llistes de reproducció
  • La vostra subscripció ha canviat
  • El Facebook d’una altra persona està connectat al vostre compte Spotify

Si algú s'ha fet càrrec del vostre compte, el primer pas per recuperar el control és restablir la vostra contrasenya mitjançant el botó formulari de restabliment de contrasenya. Torna a la pàgina del compte i fes clic SIGNEU-VOS a tot arreu.

Si la vostra adreça de correu electrònic ha canviat, és imprescindible contactar amb l'assistència al client a Spotify. Anar a la Formulari de contacte. Tria inicia sesió i seleccioneu No puc iniciar la sessió.

Aixeta ENS VEURE D'AJUDA, empleni el formulari i ENVIA PREGUNTA.

Quan contacteu Spotify per respondre a la vostra situació, pot ser que us demani que compartiu una captura de pantalla del rebut de Spotify o del extracte bancari per a efectes de seguretat.