Com esborrar el seu compte de Facebook

Quan es tracta de Facebook, que té més de 2.000 milions d'usuaris a tot el món, és probable que qualsevol cosa relacionada amb el lloc de xarxes socials marqui la seva vida. Com, per exemple, actualment estan en procés d’incendi pel que va passar entre ells i Cambridge Analytica.

Hi ha fins i tot una campanya en expansió i tendència #deletefacebook que anima a la gent a eliminar els seus comptes de Facebook de forma directa.

Per descomptat, no tothom estima Facebook. Molta gent es va unir de mala gana i odi exposar tanta informació personal. Per molt que es protegeixi la seva configuració de privadesa, encara tenen inquietud per les estafes depredadores, el ciberassetjament i l’amenaça del robatori d’identitat.



Per boig que sembli, pots desactivar Facebook. Podeu eliminar el vostre compte, polsar-vos les mans i no tornar-los mai més. O pots reconstruir el compte des de zero.

El primer que cal saber és la diferència entredesactivacióel vostre compte iesborrantel teu compte. Si es desactiva, el vostre compte es convertirà en invisible per a tothom.

Ningú no pot fer-te amistat ni fer-te amistat, la teva paret i les dades personals són invisibles i totes les activitats s’aturen. Però podeu tornar-lo a activar quan vulgueu i recollireu exactament el lloc on el vau deixar.

Suprimir el compte significa esborrar definitivament tot el que heu posat a Facebook. El vostre compte deixarà d'existir. Si aquest és el vostre objectiu, aquí teniu la manera de fer-ho.

Pas 1: descarregueu les vostres dades

Simplement, Facebook no vol que us en sortiu. L’abast global de l’empresa és profund i intens, i l’últim que volen és perdre, bé, un amic.




Com a regal de separació, Facebook us permet descarregar totes les vostres dades personals. Aquest és un procés molt fàcil: només hi aneu Configuració >> Configuració general del compte >> Descarregueu una còpia de les dades de Facebook >> Inicieu el meu arxiu.

Si mai decidiu canviar d’opinió, Facebook estarà encantat d’ajudar-vos a repoblar un nou compte amb tots els mobles digitals antics.

Pas 2: sol·liciteu suprimir el compte

Malauradament, no podeu simplement col·locar un commutador i acabar amb això. Heu de demanar a Facebook que elimini el vostre compte.




Trobareu el pàgina trista i d’aspecte solitari aquí. La resta del procés és força senzill: només cal seguir els passos indicats.

Pas 3: Espere

Aquesta és la part més estranya de suprimir el compte de Facebook: no es produeix de seguida. Els teus amics no poden veure la teva pàgina. El vostre feed deixarà d'interactuar amb altres. Però el vostre compte segueix allà, amb l’esperança de tornar-hi i mostrar-li una mica d’amor.




Si tuferintenteu iniciar la sessió, el procés d’eliminació s’aturarà immediatament i haureu de començar tot.

Increïblement, tot el procés de supressió del compte trigarà fins a 90 dies. Però un cop acabats aquests tres mesos, Facebook hauria d'haver tret tota la informació: cada estat, imatge, aniversari i relació desapareixerà d'Internet, com si mai no existís.

Pas 4: Neteja després

El fet que el vostre compte estigui tancat no vol dir que els rastres de la vostra activitat no perdurin. Els vostres missatges romandran a la safata d’entrada d’altres persones. Les fotografies que s’han copiat dels vostres àlbums poden aparèixer als feeds d’altres persones.





el telèfon no es carrega

No hi ha res que puguis fer sobre aquests trossos que queden, excepte demanar als usuaris que els treguin o simplement resen perquè no els faci vergonya. Si sol·liciteu que se suprimeixin aquests missatges i fotografies, la vostra antiga xarxa hauria de poder fer-ho fàcilment. Així sabreu qui són els vostres amics reals.