Com desactivar el vostre compte de Facebook sense suprimir-lo

Si no ho sabíeu, els informes indiquen que l’ús de Facebook comença a disminuir. Potser són les falses notícies. O els vídeos virals d'un sol ús. O els anuncis. Els usuaris de Facebook estan sintonitzant sensiblement.

Facebook va dir que està fent alguna cosa per solucionar el problema. Ajustarà el seu algorisme per prioritzar les publicacions dels teus amics, ja ho sabeu, a les publicacions que més us importin. La connexió amb els amics és el que va fer que Facebook sigui tan popular de tota manera.

Comenceu a notar canvis al vostre Newsfeed de Facebook? Bé, aquest és el nou algorisme que funciona. I no els culpo, Facebook està a punt de 'col·lapse context'. Això vol dir que els usuaris comparteixen cada cop menys publicacions.




trucs secrets de facebook

Si estàs redaccionant l’ús de Facebook, és possible que les notificacions s’apilin. Fins i tot hi podria haver etiquetes que siguin vergonyoses o que siguin degotejadores. Els vostres amics poden fins i tot pensar que no els ignoreu a propòsit.




Però aquesta petita pausa de Facebook us pot costar les amistats i connexions que heu creat al llarg del camí.

Super desconnexió

I què podeu fer? Si no voleu suprimir el vostre compte de Facebook de forma directa (sé que hi ha massa memòries), només el podeu desactivar temporalment. S'anomena 'super-desconnexió' i va ser un truc utilitzat pels usuaris primerencs conscients de la privadesa cada vegada que sortien del lloc.





el proveïdor de telefonia pot veure el vostre historial d’internet

Si es desactiva el compte de Facebook, no se suprimirà, simplement el suspendrà. Guardareu totes les dades que heu recollit al llarg dels anys i encara estaran disponibles quan reactiveu el vostre compte de Facebook.





resposta d’enigma rellotge de plàtan

A continuació, us detallem com feu el 'super-logoff' de Facebook:




  1. Aneu a la secció 'Configuració' del vostre compte de Facebook (a l'escriptori, feu clic al triangle cap per avall situat a la part superior dreta i després trieu la configuració).
  2. Seleccioneu 'General' a la columna de l'esquerra.
  3. Seleccioneu 'Gestiona el compte'.
  4. Feu clic a 'Desactiva' o 'Desactiva el vostre compte'.

Tingueu en compte que, un cop desactivat el vostre compte, el vostre compte de Facebook ja no serà visible. Els teus amics no et poden cercar, etetiquetar ni et missen. Els teus amics podrien fins i tot pensar que heu suprimit el compte.

No et preocupis. Una vegada finalitzat el parèntesi de Facebook, podeu tornar a activar el vostre compte només en tornar-vos a iniciar la sessió. Haureu d’accedir al correu electrònic o al número de telèfon que vau utilitzar per registrar-vos. Si no recordeu la vostra contrasenya, sempre en podeu sol·licitar una.


aplicació d’idioma babel

Tens alguna pregunta sobre Facebook? Kim té la teva resposta! Feu clic aquí per enviar una pregunta a Kim, pot utilitzar-la i respondre-la al programa de ràdio. El Kim Komando Show s’emet en més de 450 estacions.Feu clic aquí per trobar l’hora d’espectacle a la vostra zona.




En altres notícies, així és com els cibercrooks utilitzen el vostre perfil de LinkedIn per robar-vos informació

LinkedIn és una eina popular per a professionals i empreses. Les empreses que busquen feina i les utilitzen per crear una àmplia xarxa de connexions. De la mà d’un intel·ligent cibercriminal pot revelar més informació sobre tu del que creieu.