Controleu les vostres dades: com desactivar la còpia de seguretat de iCloud

Des de la seva creació, iCloud s’ha establert com un dels serveis d’emmagatzematge d’Apple més populars i amb raó. Ofereix als usuaris un accés fiable i la capacitat d’emmagatzemar, sincronitzar i fer còpies de seguretat de contingut (i molt més) en diversos dispositius.

És una comoditat saber que es fa una còpia de seguretat de totes les vostres dades al núvol. Tanmateix, també hi ha la pregunta: 'Com puc desactivar la iCloud si no la faig servir?' Aquesta pregunta és cada vegada més habitual.

Si bé una bona majoria d’usuaris encara afavoreixen fer servir la funció iCloud, per nombroses raons, pot ser que sigui hora de fer un canvi. Et donarem què, per què i com hauríeu d’apuntar per desactivar la funció iCloud al vostre iPhone.




sonia renuncia a rahul 2017

Què és la còpia de seguretat de iCloud?

Comencem amb els fonaments bàsics i anirem avançant. En poques paraules, la funció iCloud d’Apple permet sincronitzar i emmagatzemar les dades que necessiteu en diversos dispositius.




Dit d'una altra manera, iCloud us permet accedir fàcilment a les vostres dades tant si feu servir un iPhone, un iPad, etc. Sempre que us hàgiu iniciat amb el mateix ID d'Apple, podreu trobar tot el contingut iCloud en qualsevol dispositiu.

El mateix iCloud ha demostrat ser una eina útil per a aquells que desitgin tenir accés exclusiu al seu contingut, independentment del dispositiu que estiguin utilitzant. També ofereix a cada usuari 5 GB d’espai d’emmagatzematge gratuït. A més, els usuaris poden desar i sincronitzar fotos, pel·lícules, música i documents, així com actualitzar calendaris, afegir contactes i molt més.

A més d'emmagatzemar i sincronitzar, iCloud també és útil per a altres coses. Es pot utilitzar per fer còpies de seguretat de dades, compartir fotos i fins i tot trobar el vostre iPhone si l’han perdut o robat. És cert, si teniu activada la funció Cerca el meu iPhone, els lladres no podran desactivar o desactivar el telèfon sense la vostra contrasenya d’i iCloud.

Motius pels quals no necessitaríeu iCloud

Aleshores, si iCloud us ofereix totes aquestes funcions fantàstiques i útils, per què voleu desactivar-lo?

La resposta sempre torna a la mercaderia més valorada del món en línia: la privadesa. Per molt útil que sigui iCloud, pot arribar un moment en què només voleu que s’apague per preservar les dades privades d’usuaris no autoritzats.


com esborrar els anuncis

La veritat és que hi ha qui potser no voldria tenir certes fotos i documents compartits automàticament perquè tothom el vegi. També inclou Apple. O potser només voleu fer una pausa a iCloud sincronitzant determinat contingut d’un dispositiu a un altre.




Com desactivar iCloud

Desactivar iCloud és bastant fàcil i hi ha fins i tot una manera de triar i triar quines aplicacions i capacitats voleu tancar o mantenir. Podeu desactivar la sincronització per a articles especials, tancar la sessió a iCloud o simplement eliminar el compte del dispositiu.

Si voleu desactivar / desiniciar la sessió de iCloud a l'iPhone, seguiu aquests passos simples:

  • Comença per anar a la seva Configuració aplicació
  • Toqueu el botó nom a la part superior de la pantalla
  • Desplaceu-vos cap a la part inferior i escolliu el botó Tanca sessió opció
  • A continuació, se us demanarà que introduïu el vostre identificador Apple. Toqueu el botó Tanca botó. Això resultarà en desactivar funcions com ara Cerca el meu iPhone.
  • A partir d’aquí, podeu triar quines dades voleu conservar al vostre telèfon. Trieu una opció per triar el programa / aplicacions específics que voleu mantenir movent el control lliscant en verd (actiu).
  • Continua tocant el botó Tanca sessió botó a la cantonada superior dreta.
  • Escull el Tanca sessió opció una última vegada. Ja heu tancat la sessió i l’ iCloud i les seves funcions s’han desactivat.

Ara, probablement, us preguntareu: 'Què passa si no vull desactivar el iCloud completament, sinó només algunes funcions específiques?' Bona pregunta.


escàner de la policia en temps real

Seguiu els passos següents:




  • Dirigiu-vos al vostre configuració
  • Trieu el vostre nom
  • Toqueu el botó iCloud
  • Apareixerà una pantalla amb totes les funcions de la llista iCloud. Per desactivar les funcions que no vulgueu, podeu moure els control lliscants fins que es tornin blancs. Això significa que la funció està desactivada.
  • Ara, per a determinades funcions, com ara Fotos, haureu de fer un pas addicional. Toqueu el botó menú botó perquè cadascun es torni a dirigir a una altra pantalla amb més opcions. Podeu moure els lliscadors a la posició desactivada d'allà.

Això sí, el teu iCloud està desactivat per conservar-lo fins que decidiu tornar a utilitzar-lo.